KAIKKI UUTISET

ViaConin osasto veti väkeä Metsätalouspäivillä

Lapin Metsätalouspäivät on perinteinen ja suosittu metsäalan tapahtuma, jonne kokoontuu vuosittain metsäalan asiantuntijat metsähallituksesta, oppilaitoksista sekä alan yrityksistä. Oy ViaCon Ab osallistui myös omalla osastollaan tammikuun lopulla Rovaniemen Lappia-talossa pidettyihin 58. Metsätalouspäiviin.

tutustumista näyttelyosastoon

”Olemme olleet aktiivisesti aiemminkin tapahtumassa mukana. Nyt taisi olla kyseessä jo 10. kerta”, ViaConin Pohjois-Suomen aluemyyntipäällikkö Kauko Virtanen toteaa.

”Päivillä kuulee ajankohtaisista aiheista kiinnostavia luentoja ja puheenvuoroja sekä tapaa yhteistyökumppaneita ja asiakkaita vuosien varrelta. Se on hyvin mukavaa ja antoisaa. Tänä vuonna oli myös tärkeää kertoa yrityksemme nimenvaihdoksesta – ja siten viestittää entisille ja uusille asiakkaille, että uuden nimen alla ovat samat tutut laatutuotteet kuin aiemminkin”, Virtanen jatkaa.

Tapahtumassa kävi yhteensä 450 metsäalan toimijaa. Myös ViaConin messuosastolla vieraili kahden päivän aikana runsaasti kiinnostuneita tiedonhaluisia kävijöitä.

”Esittelimme ViaConin tuotteita sekä referenssejä eri puolilta Suomea”, Virtanen kertoo.

Tänä vuonna erityisen ajankohtaista oli uuden tuotteen, teräsperusteisen kaarisillan, esittely. Monet metsäautoteiden rakentajat olivat kiinnostuneita uutuudesta, mutta myös muista Vimpelissä rakennettavista siltarakenteista sekä geovahvisteista.

”Meille on jatkossakin tärkeää olla mukana tällaisessa asiantuntijatapahtumassa”, Virtanen arvioi. ”Henkilökohtaiset tapaamiset ja kahdenkeskiset keskustelutuokiot syventävät usein tietämystä – puolin ja toisin”, hän jatkaa.