KAIKKI UUTISET

ViaCon – valmiina tulevaisuuteen

Viacon-konserni perustettiin vuonna 1986, ja olemme keränneet yli 30 vuoden historian josta voimme olla ylpeitä.

ViaCon Suomi perustettiin v.1994, mistä lähtien olemme olleet mukana ViaConin menestystarinassa ja monissa ViaConin suurista saavutuksista.
ViaCon on yksi yritysnimi, mutta saavutusten takana on ihmiset, meidän ihmisemme, jotka rakentavat yhteyksiä.

Olemmekin nyt yhdistäneet 19 eri maassa toimivat yritykset yhtenäisemmäksi kansainväliseksi ryhmäksi joka on valmis tukemaan asiakkaitamme ja yhteiskuntaamme vastaamaan nykyajan haasteisiin. Ryhmäksi, joka yhdistää tehokkaasti eri maassa olevien työntekijöiden kokemukset ja osaamisen.

Tarjoamiemme uusimpien tuotteiden ja ratkaisujen lisäksi meille kyse on myös yhtenäisemmän maailman rakentamisesta, nyt ja tulevaisuudessa.

Keskeisenä osana uutta suuntaamme päivitämme ulkoista viestintäämme tavoittaaksemme avainviestimme kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Olemme vakuuttuneita siitä että näin vahvistamme ViaConin suorituskykyä ja imagoa entisestään. Se auttaa myös yhdistämään meidät sen ympärille keitä olemme, mitä teemme ja kuinka teemme sen.

Esittelemme nyt ylpeänä ViaConin uuden visuaalisen ilmeen, joka ilmentää yhteyksien rakentamista: ViaCon – valmiina tulevaisuuteen