Om ViaCon

ViaCon – en leverantör av innovativa infrastrukturlösningar

Våra uppdrag är:

  • Aktivt sökande efter alternativa lösningar för att möta våra kunders krav
  • Flexibel och kostnadseffektiv produktion
  • Effektiv logistik

Vår kunds behov – Vår utmaning

En lyckad resultat uppnås genom att identifiera kundens behov och att matcha den med den bästa produkt och användarprogram. Våra professionella tekniska servis, produktleveranser och entreprenadtjänster identifierar oss som en stark partner till våra kunder. ViaCon -Koncernens ledning är nära till kund och med effektiv dialog med marknadsbranschen mögliggörs positiv utveckling.

Finsk tillverkning – europeiska topprodukter

ViaCon ’Rumtec ”ståltrummor tillsammans med rörbroar bildar en komplett sortiment. Samarbetet med de ledande europeiska tillverkarna av geosyntethic produkter möjliggörs en fullständig urval av produkter och lösningar för infrastrukturbyggnande. Våra produkter är CE -märkt och tillverkas i enlighet med ISO9001 -sertificat.

Del av det internationella ViaCon -Koncernen och del av Saferoad -Koncernen

ViaCon -Koncern grundades i 1986 och har sedan blivit en uppskattad och välkänd aktör inom väg-och vattenanläggningar. ViaCon -Koncern har dotterbolager och tillvärkning i de flesta av de Östra- och Norreuropeiska landerna. ViaCon kärnkompetens bygger på vägtrummor och rörbroar tillverkad av korrugerad stål  och olika VA-produkter.

För att stödja den stora förekomsten av tillverkade produkter ViaCon erbjuder ett brett sortiment av andra produkter avsedda för väg-, mark- och vattenbyggnad.