ViaCon lyhyesti

Innovatiivisten infra-alan ratkaisujen toimittaja

Missiomme ovat:

  • Asiakastarpeisiin perustuvien vaihtoehtoisten ratkaisujen aktiivinen hakeminen
  • Joustavat ja kustannustehokkaat ratkaisut tuotannossa
  • Logistiikan tehokas optimointi

Asiakkaan tarve – meidän haasteemme

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista tietoa tuotteistamme sekä niiden käyttösovelluksista. Onnistunut lopputulos saavutetaan tunnistamalla asiakkaan tarve ja vastaamalla oikealla tuotteella ja käyttösovelluksella. Hyvä ammattitaito ja palvelu sekä korkealaatuiset tuotteet tekevät meistä vahvan yhteistyökumppanin asiakkaillemme. Tämä koskee yhtä hyvin teknistä neuvontaa ja tuotetoimituksia kuin urakointia. Asiakkaiden tarpeiden herkkä vaistoaminen ja kiinnostuksemme kehittää ja parantaa tuotteittemme laatua ovat herättäneet arvostusta sekä asiakkaitten että viranomaisten piirissä.

Tuote- ja laatukehityksemme on johtanut siihen, että meistä on monissa tapauksissa tullut normiston luojia niille tuoteryhmille, joita valmistamme ja markkinoimme. ViaCon-ryhmässä etäisyys asiakkaan ja yrityksen johdon välillä on lyhyt ja päivittäinen yhteys markkinointiin takaa ViaCon-ryhmän jatkuvan myönteisen kehityksen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. vedenpaine-eristeet, eroosiosuojaustuotteet, suodatinkankaat, salaojamatot, kivikorit sekä viherkatot.

Suomalainen valmistaja – Euroopan huipputuotteet

ViaConin Vimpelissä valmistamat Rumtec-rumputuotteet ja putkisiltatuotteet muodostavat täydellisen rumpu- ja siltavalikoiman. Kiinteä yhteistyö johtavien eurooppalaisten geosynteettivalmistajien kanssa mahdollistaa nykytekniikkaa olevat tuotteet ja ratkaisut kaikkeen infrarakentamiseen. Yrityksemme kuuluu ISO 9001 laatujärjestelmän piiriin ja valmistamillamme tuotteilla on CE-merkinnät.

Osa kansainvälistä ViaCon-ryhmää

ViaCon-yhtiöt on hyvämaineinen yhteistyökumppani, joka tunnetaan sekä tie- ja vesirakentamisen parissa työskentelevissä yrityksissä että viranomaisten keskuudessa. Ryhmä aloitti toimintansa 1986 Ruotsissa ja Norjassa. Tällä hetkellä ViaCon-ryhmällä on oma tytäryhtiö useimmissa itäisen ja pohjoisen Euroopan maissa. Ydintoimintana on aallotettujen teräsputkisiltojen, kierresaumattujen rumpuputkien sekä muovisten rumpujen ja salaojaputkien valmistus.

Valmistusyksikköjä on Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Liettuassa, Ukrainassa, Valkovenäjällä, Bulgariassa, Turkissa, Romaniassa, Puolassa ja Venäjällä. Oman valmistuksen täydennyksenä ViaCon-ryhmän tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima muita tie- ja vesirakentamisen tuotteita, kuten suodatinkankaita, lujiteverkkoja, pohjavedensuojausmateriaaleja yms.

Maa- ja kalliorakennusalan erikoistuotteita

Solcon on kuulunut vuodesta 2017 alkaen ViaCon-ryhmään. Solconin tuotteita ovat erilaiset maa- ja kalliorakennusalan erikoistuotteet kuten lyöntiputkipaalut, porapaalut ja -ankkurit sekä kalliopultit, jännitysterästangot. Tutustu tuotteisiin.

ViaCon

Turvallisuus on osa suunnittelutyötämme

Klikkaa linkkiä tai kuvaa ViaConin turvallisuusohjeet vierailijoille