KAIKKI UUTISET

Uutta tuotantotehoa Vimpelin tehtaalle

Viime kevään aikana otettiin käyttöön Oy Viacon Ab:n Vimpelin tehtaalla uusi madaltajakone, jonka avulla pyöreästä kierresaumatusta teräsputkesta jatkojalostetaan matalarakenteinen tuote.

20161006_091835

”Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavammin putkisiltatuotteita, jotka on valmistettu  Suomessa, perinteisellä Rumtec-menetelmällä”, tehdaspäällikkö Juha Ylipekka kertoo.

Ensimmäiset madalletut kierresaumaputket uudella koneella on valmistettu,  ja ne toimitettiin asiakkaalle heinä-elokuussa.

”Kesän aikana viimeistelimme pilottiprojekteja ja esittelimme koneen ominaisuuksia asiakkaillemme, joita on alkuvuoden aikana eri tavoin informoitu uudesta tuotantovahvistuksesta”, Ylipekka jatkaa.

Myönteistä kiinnostusta on herättänyt asiakkaiden keskuudessa paitsi tuotantotehokkuus ja toimitusajan lyheneminen myös tuotteen kilpailukykyinen hinta.

”Nyt alkaneella syyskaudella alan yleisnäkymät ovat kohtuullisen valoisat”, Ylipekka toteaa. ”Putkituotteiden kysyntää sysäävät liikkeelle uudet tieinvestoinnit eri puolilla Suomea”, hän jatkaa.

20161010_121155

Lue lisää kierresaumatuista teräsputkista.