Uutisarkisto

Henkilötietojen käsittely Oy ViaCon Ab:ssä

Vieraillessanne verkkosivuillamme tai ollessanne muutoin yhteydessä meihin, esimerkiksi tarjouspyynnön merkeissä, Oy ViaCon Ab käsittelee henkilötietojanne. Tämä selostus antaa teille tietoa siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme ja miksi, sekä oikeutenne koskien henkilötietojen käsittelyä.

Rekisterinpitäjä on Oy ViaCon Ab / Annu Kurvinen

Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa

E-mail: viacon@viacon.fi; annu.kurvinen@viacon.fi

Puh.: +358 207 415 400

Voitte ottaa meihin yhteyttä rekisteriin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin 30 päivän kuluessa.

1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus, ja mitä henkilötietoja tallennamme

Käsittelemme ja talletamme henkilötietoja eri käyttötarkoituksia varten riippuen siitä miten asioimme kanssanne alla luetellun mukaisesti.

a. Markkinointimateriaalin lähettämistä ja toiminnastamme tiedottamista varten. Tietojen käsittely tätä tarkoitusta varten perustuu sopimuksen syntymiseen tiedon kohteen kanssa.

b. Kyselyihin tarjouksia, tuotteita, ym. koskien tai asiakas- ja toimittajasuhteiden hoitamista varten voimme tallettaa seuraavia tietoja: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä muuta tarpeellista rekisteröityyn liittyvää yksilöivää tietoa. Näiden tietojen tallettaminen perustuu haluumme hoitaa asiakas- ja toimittajasuhteita mahdollisimman hyvin.

c. Rekrytointitarkoituksia varten voimme tallettaa hakijan CV:n, hakemuksen ja sen liitteitä, kuten suosituskirjeitä. Näiden tietojen tallettaminen perustuu hakijan antamalle hyväksynnälle.

d. Käytämme evästeitä saadaksemme tietoa vierailuista viacon.fi-sivustolla. Sivustomme asettamat evästeet ovat vain vierailujen tilastointia varten, eikä niitä ole mahdollista yhdistää yksilöivään henkilötietoon.

2. Tietojen luovuttaminen muille tahoille

Emme lähtökohtaisesti luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille. Voimme kuitenkin luovuttaa tietojasi viranomaisille pyynnöstä, sekä sellaisille ulkopuolisille tahoille, joiden on välttämätöntä saada tietosi osana tilaus- ja toimitusketjua, kuten esimerkiksi kuljetusyhtiöt. Tietoja voidaan siirtää ViaCon-ryhmän ja Saferoad-konsernin sisällä. ViaCon on osa Saferoad-konsernia.

Tietoja saatetaan luovuttaa yhteistyökumppaneillemme EU:n tai ETA:n ulkopuolelle osana joitain tilaus- ja toimitusketjuja. Mikäli luovutamme tietoja ulkopuolisille tahoille, varmistamme aina, että tietojen siirto ja käsittely tapahtuu hyvien tietoturvatapojen mukaisesti.

3. Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään käyttötarkoituksen tai lakisääteisen ajan verran.

Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että suostumuksellanne kerätty henkilökohtainen data poistetaan pyynnöstänne.

4. Oikeutesi tietojesi käsittelyyn liittyen

Teillä on oikeus saada tietoonne mitä teitä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu sekä pyytää korjaamaan tai poistamaan teistä talletettua tietoa. Teillä on myös oikeus kieltää meitä käsittelemästä teitä koskevaa tietoa. Lisätietoa rekisteröidyn oikeuksista on luettavissa Tietosuojavaltuutetun sivuilta: http://www.tietosuoja.fi/fi/

5. Valitukset

Jos mielestänne käsittelemme teitä koskevaa tietoa muutoin kuin miten tässä tietosuojaselosteessa on esitetty tai vastoin EU:n tietosuoja-asetusta, voitte tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetulle. Lisätietoa kuinka ottaa yhteyttä Tietosuojavaltuutettuun: Tietosuojavaltuutetun sivuilta: http://www.tietosuoja.fi/fi/

6.  Muutokset tietosuojaselostetta koskien

Ilmoitamme kaikille rekisteröidyille, mikäli tietosuojaselosteeseemme tulee muutoksia oman toimintamme tai lainsäädännön muutoksen takia.

Uusi ajoyhteys Santaradantien kautta Kanervikontielle, josta edelleen tontille.
Käytössä 7.2.2018 alkaen.
Uusi osoite: Kanervikkotie 4, 01380 Vantaa.

Kulku Kyytitieltä Tukkukaupankujan kautta suljetaan maanantaina 26.2.2018

Vantaa varasto, noudot suodatinkankaat

Oy ViaCon Ab:n toimitusjohtajaksi on nimitetty operatiivinen johtaja Harri Sara.

Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Turo Jänkälä. 

Tuotepäälliköksi on nimitetty Jari Lahtinen vastuualueenaan kivikorien ja vihertuotteiden myynti ja markkinointi.

Yhteystiedot

Oy ViaCon Ab perusti tytäryhtiön Tanskan Aalborgiin viime tammikuussa. Päätuotteet ovat ViaCon-konsernin valmistamat putki- ja siltatuotteet sekä geosynteetit.

”Tanskassa on tällä hetkellä käynnistymässä runsaasti kiinnostavia infra-alan hankkeita, joissa aiomme olla mukana”, sanoo ViaCon A/S:n  myyntijohtaja Rene Veggerby.

Rene Veggerby on työskennellyt ViaConin palveluksessa yli 20 vuotta, joten hän tuntee hyvin henkilöstön, tuotevalikoiman sekä yrityskulttuurin.

”Olen viihtynyt erittäin hyvin”, hän sanoo. ”Motivoivinta itselleni on ollut se, että olen vastannut Tanskan markkinoista itsenäisesti ja voinut näin seurata markkinoiden muutoksia hyvin läheltä”, hän jatkaa.

”Antoisaa on ollut myös perehtyminen koko liiketoimintaprosessiin aina tuotesuunnittelusta logistiikkaan ja laskutukseen saakka”, arvioi Veggerby.

Lähivuosien näkymät ovat myönteiset.

”Tärkeintä on keskittyä omiin tuotteisiimme”, Veggerby korostaa. ”Niillä on kilpailukykyä; ja ne tunnetaan hyvin markkinoilla. Tähän asti myydyimmät tuotteet ovat olleet MP200-, HelCor- ja TrenchCoat –putket”, hän jatkaa.

Infra-alan  kasvua Veggerby arvioi maltilliseksi. Tanskan Tielaitos uusii parhaillaan  tierakentamiseen liittyvää  ohjeistusta.

”Olen optimisti”, Veggerby toteaa. ”Uskon, että uudistuksen ansiosta meillä on nykyistä paremmat mahdollisuudet tarjota tuotteitamme monipuolisiin infrahankkeisiin eri puolilla Tanskaa.”

Kansainvälisen Geosynteettiyhdistyksen IGS:n Suomen alajärjestö IGS-FIN järjesti lokakuussa Helsingissä  allasrakenteiden suunnitteluseminaarin, jossa käsiteltiin muun muassa seuraavia teemoja:

 • Altaiden hydrologinen mitoitus
 • Altaiden kuormitukset ja rakenteellinen mitoitus
 • Kaivannaisaltaiden rakenneselvityksen esittely
 • Jätealtaiden rakennevaatimukset
 • Bitumigeomembraanit ja tiivis asfaltti allasrakenteissa
 • Puraflex – öljyhiilivetyjä eristävä monikerroskalvo
 • Uudet geomebraanituotteet
 • Sähköinen vuodon tarkkailu

Seminaariin osallistui  runsaasti alan asiantuntijoita; onhan seminaarin aihe Suomessa toimivien kaivosalan yritysten kannalta erittäin merkittävä. Osallistujat halusivat saada uusinta tietoa siitä kuinka kaivosaltaiden tiiviys voidaan jatkossa taata erityyppisissä allaskohteissa.

Pääviesti asiantuntijoilta oli se, että tulevaisuudessa tiivis allas voidaan rakentaa hallitsemalla mitoitusperusteet, varmistamalla asiantunteva rakenteiden suunnittelu sekä hyödyntämällä toimintavarmoja geosynteettejä.

Seminaariin osallistui asiantuntijoita  ELY-keskuksista, Pohjois-Suomen aluehallintavirastosta, Liikennevirastosta, Suomen ympäristökeskuksesta, kuntasektorilta sekä infra-alan yrityksistä ja tutkimuslaitoksista.

EuroGEO6 –kokouksen terveiset välitti seminaariyleisölle Harri Sara ViaConista.

Erityiskiitos antoisasta ja erittäin monipuolisesta seminaarista kuuluu IGS-FIN:in puheenjohtaja Minna Leppäselle (TTY), joka oman, allasrakenteiden mitoitukseen liittyvän  esityksensä lisäksi, vastasi allasseminaarin ohjelman suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Seminaarin eräs alustus käsitteli Puraflex-mitoitusohjelmaa. Oheisesta linkistä avautuu pääsy suunnittelijoiden käyttöön tarkoitettuun ohjelmaan: http://www.puraflex.com/app/en/account?from=puraflex.app

 

Viime kevään aikana otettiin käyttöön Oy Viacon Ab:n Vimpelin tehtaalla uusi madaltajakone, jonka avulla pyöreästä kierresaumatusta teräsputkesta jatkojalostetaan matalarakenteinen tuote.

20161006_091835

”Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavammin putkisiltatuotteita, jotka on valmistettu  Suomessa, perinteisellä Rumtec-menetelmällä”, tehdaspäällikkö Juha Ylipekka kertoo.

Ensimmäiset madalletut kierresaumaputket uudella koneella on valmistettu,  ja ne toimitettiin asiakkaalle heinä-elokuussa.

”Kesän aikana viimeistelimme pilottiprojekteja ja esittelimme koneen ominaisuuksia asiakkaillemme, joita on alkuvuoden aikana eri tavoin informoitu uudesta tuotantovahvistuksesta”, Ylipekka jatkaa.

Myönteistä kiinnostusta on herättänyt asiakkaiden keskuudessa paitsi tuotantotehokkuus ja toimitusajan lyheneminen myös tuotteen kilpailukykyinen hinta.

”Nyt alkaneella syyskaudella alan yleisnäkymät ovat kohtuullisen valoisat”, Ylipekka toteaa. ”Putkituotteiden kysyntää sysäävät liikkeelle uudet tieinvestoinnit eri puolilla Suomea”, hän jatkaa.

20161010_121155

Lue lisää kierresaumatuista teräsputkista.

IGS-FIN järjestää allasseminaarin tiistaina 11.10.2016 Suomen ympäristökeskuksen auditoriossa Helsingissä klo 9-16.

Päivän ohjelmassa on seuraavia aiheita:

 • Altaiden hydrologinen mitoitus
 • Altaiden kuormitukset ja rakenteellinen mitoitus
 • Kaivannaisaltaiden rakenneselvityksen esittely
 • Jätealtaiden rakennevaatimukset
 • Bitumigeomembraanit ja tiivis asfaltti allasrakenteissa
 • Properties and applications of EPDM
 • Puraflex – öljyhiilivetyjä eristävä monikerroskalvo
 • Uudet geomebraanituotteet – värilliset, sähköä johtavat, lämpöä kestävät…
 • Sähköinen vuodon tarkkailu
 • Geosynthetic solutions for the protection of geomembranes and veneer reinforcement with Geogrids
 • Terveisiä EuroGeo6sta

Tilaisuuteen voi osallistua virtuaalihuoneen kautta tai seurata sitä webinaarina omalla tietokoneellaan vaikka kotisohvalta tai työpöydän äärestä. Tilaisuus on ilmainen IGS-FIN-jäsenille, kuntien ja ympäristöhallinnon edustajille sekä etäyhteyden kautta osallistuville. Voit lukea aiheesta lisää igs_fin-allasseminaari.

Ilmoittautumiset 7.10. mennessä tämän linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/0B255D6F2DAD0CEF.par

Tervetuloa osallistumaan kanssamme!

Oy ViaCon Ab:n Itä-Suomen aluemyyntipäällikkö Mika Kaján on viime aikoina osallistunut useisiin yksityistiepäiviin.

”On ollut erittäin kiinnostavaa tavata tiekuntien päättäjiä sekä alan kehittäjiä ja asiantuntijoita eri puolilta Itä-Suomea”, Kaján kertoo.

Alan muuttuessa on tärkeää pitää oma tietämys ajan tasalla – ja ymmärtää yksityisteiden tiekuntien huolenaiheita. Näkökulmat tieverkostojen kehittämiseen ja tienpidon tehostamiseen liittyviin kysymyksiin on myös pidettävä mielessä.

”Tilaisuuksissa olen saanut ajankohtaista tietoa suoraan tiekuntien edustajilta  ja päässyt keskustelemaan heidän kanssaan erilaista ratkaisuista”, Kaján mainitsee.

Viime helmikuussa tiekuntien yksityistiepäivä järjestettiin Mikkelissä. Kaján kertoi omassa puheenvuorossaan Oy ViaCon Ab:n  tuotteista ja ratkaisuista.

”Meillä on laajaa kokemusta yksityisteiden perusparannuksiin liittyvistä käytännön toimenpiteistä. Oli hienoa päästä kertomaan niistä tarkemmin paikanpäälle, puntaroida erilaisia vaihtoehtoja ja kuulla tiekuntien edustajilta toiveita ja ehdotuksia jatkokehittelyyn”, Kaján jatkaa.

Mikkelin lisäksi tiekuntien yksityistiepäivät  järjestettiin kevään aikana Joroisissa, Sulkavalla, Juvalla, Rantasalmella ja Pertunmaalla. Tilaisuudet houkuttivat: Mikkelissä osallistujia oli 250 ja muilla paikkakunnilla 30-50 henkilöä.

”Tällä hetkellä tiekuntia askaruttavat muun muassa yksityistielain uudistaminen sekä  teiden parantamiseen liittyvät vaihtoehdot – kuten myös perusparannuksiin liittyvät tuet ja avustukset. Näistä kaikista teemoista tilaisuuksissa sai ajankohtaista informaatiota, jonka avulla tiekuntien päättäjät voivat lähteä kehittämään tieverkostoja omilla paikkakunnillaan”, Kaján kertoo.

Asiantuntijoina tilaisuuksissa olivat muun muassa paikallisen ELY-keskuksen sekä Otso Metsäpalvelujen edustajat. Kaján pitää tilaisuuksien merkitystä tärkeänä.

”Uskon, että tietoiskut ovat olleet todella tarpeellisia. Alan uudistuksista on välttämätöntä saada tietoa ajoissa ja suoraan asiantuntijoita. Kantautunut palaute on ollut erittäin myönteistä” Kaján sanoo.

Oy ViaCon Ab:n tuotteista eniten ovat kiinnostaneet teräksiset rumpuputket.

”Lisäksi on haluttu kuulla tarkemmin lujiteverkoista”, Kaján jatkaa.

Maaliskuussa Vaasassa järjestetty Vaasa Wind Exchange & Solar -tapahtuma kokosi jo kolmannen kerran suomalaiset energia- ja kunta-alan päättäjät ja alan asiantuntijat keskustelemaan ajankohtaisista tuulivoimakysymyksistä ja tutustumaan uusimpiin teknologioihin.

Oy ViaCon Ab oli mukana omalla osastollaan.

”Tuulivoimahankkeissa maarakentamisen merkitys on myös suuri”, tuotepäällikkö Saara Kaikkonen toteaa. ”Siksi suunnittelijat ja rakennuttajat ovat kiinnostuneita siitä, kuinka kantavia pohjarakenteita voidaan luotettavasti vahvistaa ja jopa saada kustannussäästöjä – ja minkälaisia ratkaisuja on tällä hetkellä tarjolla erilaisiin maanrakennuskohteisiin. Me jaoimme osastollamme tietoa mm. erilaisista lujiteratkaisuista, kuten lujiteverkoista ja –kankaista”, hän jatkaa.

Kaikkonen arvioi, että osallistuminen tapahtumaan toi yritykselle lisää näkyvyyttä ja vahvisti tunnettavuutta tuulivoimasektorin suunnittelijoiden ja rakennuttajien parissa. Hänen lisäkseen paikalla oli ViaConin Länsi-Suomen aluemyyntipäällikkö Asko Hirvelä.

”Henkilökohtaisissa tapaamisissa voimme esitellä tuotteitamme syvällisemmin kuin pelkän digi-informaation avulla olisi mahdollista”, Kaikkonen sanoo.

”Meille molemmille jäi tapahtumasta erittäin myönteinen vaikutelma: uskon, että ensi keväänäkin olemme mukana”, Saara Kaikkonen toteaa.

WP_20160316_13_50_22_Pro

Tutustu myös suodatinkankaisiimme!