Uutisarkisto

StormTech® –hulevesitunnelit täydentävät ViaConin hulevesituotteiden valikoimaa. Tunnelirakenteen kaarevan muodon ansiosta ne kestävät suuriakin kuormia ja sopivat erityisen hyvin liikennöityjen alueiden kuten torien ja parkkipaikkojen alle.

StormTech® –tunneleita on asennettu mm. Helsingin HulevesitunnelitKeskustakirjaston pihan alle. Lähiaikoina asennuksia tehdään uuden asuinalueen katualueelle sekä parkkipaikan että kääntöpaikan alle.

Tuotteiden vähän tilaa vievä varastointi on asiakkaan kannalta merkittävä etu, sillä näin säästetään varastointikuluissa ja tehostetaan logistiikkatoimintoja. Asiakkailta saatu palaute on ollut myönteistä myös liittyen tunnelien nopeaan asennukseen.

Nettisivuillamme olevan hulevesitunnelien mitoitusohjelman avulla voi kätevästi selvittää erilaisia, juuri omaan käyttötarpeeseen sopivia tunnelivaihtoehtoja.

Annamme mielellämme lisätietoja hulevesiratkaisuista, ota yhteyttä

 

Betonirakenteiset CON/SPAN-elementtisillat ovat uusi tuote ViaConin siltavalikoimassa.
Tuote on Suomen markkinoilla uudenlainen rakenne ja ViaCon-konsernissa silloista on saatu jo runsaasti hyviä kokemuksia.

Betonirakenteiset elementtisillat ViaConin valikoimassa

Esimerkkinä löytyy Puolassa rakennettu CON/SPAN-silta. Suomessa ensimmäiset CON/SPAN kohteet toteutetaan vuoden 2019 aikana.

CON/SPAN -elementtiratkaisujen tyypillisiä käyttökohteita:

• maanalainen varastointi
• sillat
• tunnelit

Kiinnostuitko ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Viherpäivät ja Tekniikka 2020

 

 

 

 

 

 

ViaConin valikoimista löytyvät tuotteet mm. eroosiosuojaus, maakatekankaat, kivikorit, viherkatot ja StormTech®-hulevesituotteet ovat esillä Viherpäivät ja Tekniikka 2020 -tapahtumassa 12-13.2.2020 Jyväskylän Paviljongissa.

Vuosittain helmikuussa järjestettävät Vihertekniikan päivät kokoaa viheralan ammattilaiset yhteen jo 41.kerran. Viherpäivät ovat Suomen suurin viheralan ammattilaistapahtuma, johon sisältyy seminaareja ja Vihertekniikka-näyttely. Tapahtuman järjestää Viherympäristöliitto ry.

Tule tutustumaan tuotemalleihin ja keskustelemaan asiantuntijamme kanssa viher- ja maisemarakentamisen ratkaisuista osastollemme B-504.

Lisätietoa tapahtumasta löydät Viherympäristöliiton sivuilta.

ViaCon-konserniin kuuluva maa- ja kalliorakennusalan erikoistuotteita myyvä Solcon Oy sai tammikuussa 2019 uuden vetäjän, kun yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Pekka Salmenhaara jäi eläkkeelle. Solconin operatiiviseksi johtajaksi nimitettiin Pyry Piispanen, joka on työskennellyt aiemmin tuotepäällikkönä yrityksessä sekä geotekniikan parissa Rambollilla. Pyryllä on vahva kokemus erityisesti yhdyskunta- ja ympäristötekniikan alasta. Lisätietoa: Solcon.


Alueelliset Yksityistiepäivät järjestetään tänä vuonna liki 20 eri paikkakunnalla ympäri Suomea 12.2-21.3.2019 välisenä aikana. Tällä kertaa pääpaino tulee olemaan uuden yksityistielain käsittelyssä.

Tapahtumassa läsnä ja tietoa jakamassa myös ViaCon. Jos olet tien päällä, tervetuloa kuuntelemaan rumpu- ja siltaratkaisuistamme sekä geotuotteistamme kuten suodatinkankaista.

Katso:  Tiepäivien ohjelma

Haemme Vimpelin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen palkanlaskenta- ja kirjanpitotaitoista

TALOUSSIHTEERIÄ

Työtehtäviin kuuluu palkanlaskenta, laskutus, ostolaskujen ja myyntitilausten käsittely, varastokirjanpito sekä kirjanpitotehtäviä. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta palkanlaskennasta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, englannin kielen taitoa sekä numerotarkkuutta ja luotettavuutta. Olet palveluhenkinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Kokemus Visma Nova ja Microsoft D365 Operations -tuotannonohjausjärjestelmistä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työ alkaa 15.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: ViaConin Vimpelin tehtaan tehdaspäällikkö Juha Ylipekka, puh. 040 755 2520, varmimmin tavoitettavissa arkisin klo 12-16.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.3.2019 mennessä osoitteeseen juha.ylipekka@viacon.fi.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Tikkurilaan

ViaCon hakee myynti-ja markkinointikoordinaattoriaMARKKINOINTI – JA MYYNTIKOORDINAATTORIA

Työssäsi toimit osana myyntitiimiä ja hoidat monipuolisesti ViaConin markkinointi- ja viestintätehtäviä sekä myynnin avustavia tehtäviä. Vastaat markkinointiviestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhteistyössä johdon ja myyntipäällikön kanssa. Työtehtäviin sisältyy mm. myynnin tukitoiminnot ja asiakasrajapinnassa työskentely, asiakasmateriaalien tuottaminen, tapahtumajärjestelyt sekä sisällöntuotanto eri kanaviin.

Odotamme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi tradenomi tai vastaava)
• monipuolista kokemusta myynnin ja markkinoinnin tehtävistä
• digitaalisten kanavien ja sosiaalisen median osaamista
• erinomaisia vuorovaikutustaitoja
• myyntihenkistä ja itsenäistä työskentelyotetta
• viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito on etu

Tarjoamme sinulle:
• mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kansainvälisessä ja kasvavassa konsernissa
• dynaamisen työympäristön ja mukavat työtoverit
• mahdollisuuden kehittää omaa osaamista infrarakentamisen alalla

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Harri Sara, puh. 040 821 3266
(pe 7.6. klo 12-14.00 ja ti 11.6 klo 13-15.00)

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään tiistaina 18.6.2019 osoitteeseen heidi.salonen@viacon.fi.

Työ alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydettyämme.

Lue lisää meistä.

ViaConin viherkatot, Rumtec-sadevesijärjestelmät, kivikorit sekä StormTech®-hulevesituotteet ovat esillä Jyväskylän Viherpäivillä 6.-7.2.2019.

Viherpäivät kokoavat viheralan ammattilaiset yhteen helmikuussa 40. kerran. Viherpäivät on Suomen suurin vuosittainen viheralan ammattilaistapahtuma, johon sisältyy seminaareja ja Vihertekniikka-näyttely. Tapahtuman järjestää Viherympäristöliitto ry.

Löydät meidät yhteisosastolta B634 Tammetin kanssa. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan Viherympäristöliiton sivuilla: Viherpäivät 2019

 

Oy ViaCon Ab kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan
hyvästä yhteistyöstä vuoden 2018 aikana.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!