KAIKKI UUTISET

Tuulivoima-asiantuntijat kiinnostuivat ViaConin lujiteratkaisuista

Maaliskuussa Vaasassa järjestetty Vaasa Wind Exchange & Solar -tapahtuma kokosi jo kolmannen kerran suomalaiset energia- ja kunta-alan päättäjät ja alan asiantuntijat keskustelemaan ajankohtaisista tuulivoimakysymyksistä ja tutustumaan uusimpiin teknologioihin.

Oy ViaCon Ab oli mukana omalla osastollaan.

”Tuulivoimahankkeissa maarakentamisen merkitys on myös suuri”, tuotepäällikkö Saara Kaikkonen toteaa. ”Siksi suunnittelijat ja rakennuttajat ovat kiinnostuneita siitä, kuinka kantavia pohjarakenteita voidaan luotettavasti vahvistaa ja jopa saada kustannussäästöjä – ja minkälaisia ratkaisuja on tällä hetkellä tarjolla erilaisiin maanrakennuskohteisiin. Me jaoimme osastollamme tietoa mm. erilaisista lujiteratkaisuista, kuten lujiteverkoista ja –kankaista”, hän jatkaa.

Kaikkonen arvioi, että osallistuminen tapahtumaan toi yritykselle lisää näkyvyyttä ja vahvisti tunnettavuutta tuulivoimasektorin suunnittelijoiden ja rakennuttajien parissa. Hänen lisäkseen paikalla oli ViaConin Länsi-Suomen aluemyyntipäällikkö Asko Hirvelä.

”Henkilökohtaisissa tapaamisissa voimme esitellä tuotteitamme syvällisemmin kuin pelkän digi-informaation avulla olisi mahdollista”, Kaikkonen sanoo.

”Meille molemmille jäi tapahtumasta erittäin myönteinen vaikutelma: uskon, että ensi keväänäkin olemme mukana”, Saara Kaikkonen toteaa.

WP_20160316_13_50_22_Pro

Tutustu myös suodatinkankaisiimme!