Vedenpaine-eristeet

ViaCon tarjoaa vedenpaine-eristykseen laadukkaat ratkaisut Nauen valmistamien ainutlaatuisten Bentofix®-bentoniittimattojen avulla.

Lujitettuja bentoniittimattoja voidaan käyttää muun muassa maanalaisiin vaaka- ja pystyrakenteiden vedenpaine-eristyksiin.

Bentofix BFG 5000 vedenpaine-eristykseen

Bentofix BFG 5000- bentoniittimatossa ylemmän geotekstiilin pinta on kauttaaltaan kyllästetty bentoniittijauheella, jolloin se muodostaa erittäin intiimin kontaktipinnan esimerkiksi betonin kanssa. Matto on erittäin nopea ja helppo käsitellä, ja sitä on saatavilla kahdessa eri rullakoossa (5×40 m ja 2,5 x 15 m). Bentofix BFG-maton etuja on mm. tasalaatuisuus, itsepaikkautuvuus ja asennettavuus.

Bentofix X2 BFG 5300 vedenpaine-eristykseen

Bentofix X tyypin bentoniittimatot yhdistävät laadukkaan mineraalisen tiivistyskerroksen ja keinotekoisen eristeen tuomat edut samassa tuotteessa. Bentofix X2 BFG 5300-bentoniittimatossa kudotun kankaan pintaan on pinnoitettu PE-kalvo. Pinnoite sulautuu kiinteäksi osaksi mattoa jo valmistusvaiheessa. PE-kalvon avulla bentoniittimattoon saadaan lisätiiveyttä, suojaa ja lisäksi kaasutiiveyttä (sopii erinomaisesti esim. alueille, joissa orgaanisia aineita).

Ota yhteyttä, niin selvitämme tarvettanne vastaavan materiaalin ja avustamme sekä suunnittelussa että mitoituksessa.

KAIKKI TUOTTEET