Sadevesilinjat

Rumtec-sadevesilinjasto

Rumtec-sadevesijärjestelmä pitää sisällään putkistot, niihin liittyvät kaivot ja yhteet. Sadevesilinja suunnitellaan helpoksi ja nopeaksi asentaa. Teräksinen putki soveltuu erityisesti pienille peitesyvyyksille ja suurille akselikuormille. Lisäksi joustavan rakenteensa ansiosta pehmeiköille rakentaminen on turvallista. Liitokset ovat joko hiekkatiiviitä tai vesitiiviitä.

RUMTEC-Kaivot

Rumtec-kaivojen mitat (korkeus, halkaisija, yhteet ja sakkapesä) mitoitetaan suunnitelman mukaan. Kansistot ja rakenne määritetään liikennekuormituksen mukaisesti.

RUMTEC-Hulevesirakenteet

Sadevesijärjestelmiin liitetyillä hulevesisäiliöillä voidaan pienentää tulvavaikutusta. Rakenteet pystyvät säilömään ja syöttämään pientä määrää sadevettä muuhun linjastoon. Rumtec-hulevesirakenteet soveltuvat erityisesti pienille peitesyvyyksille ja liikennekuormille.

RUMTEC-PATOlaitteet VEDENSÄÄNNÖSTELYYN

Patolaitteet on vedensäännöstelyyn ja mittaukseen tarkoitettu patolaite. Vakiokoot padoille ovat 600 – 2000 mm, mutta tilauksesta valmistamme muitakin kokoja. Padot voidaan varustaa virtaaman mittauslevyillä ja huoltotasoilla.

Ota yhteyttä tai katso lisätietoja esitteistämme.

KAIKKI TUOTTEET