Kierresaumattu rumpu ja putkisilta

Tierummut ja putkisillat valmistetaan kierresaumaamalla sinkitystä tai muovipinnoitetusta teräksestä. Teräsputkien muodonmuutos alkutäytön jälkeen on erittäin pieni. Lisäksi teräsputket ovat joustavista rumpurakenteista ainoat, jotka kestävät suuria akselikuormia pienillä peitesyvyyksillä. RUMTEC –rumpuputkien halkaisijakoot ovat 300 mm – 4500 mm. Siltojen kohdalla, halkaisija 2000 mm tai suurempi, teemme aina mitoituslaskelman, jolla varmistamme käytettävän raaka-ainevahvuuden.

Rumpuputkien toimituspituudet

Teräsrummut voidaan toimittaa määrämittaisina, jolloin tarpeettomien liitoskohtien määrä saadaan minimiin. Tarvittaessa rumpuputkea on helppo jatkaa joko sileällä tai profiloidulla pulttikiristeisellä pantaliittimellä. Viisteet, kalalaipat, välpät ja muut lisävarusteet voidaan tehdä ohjeen mukaan valmiiksi jo tehtaalla.

Rumpuputkien toimitus

Putket toimitetaan suoraan tehtaalta työmaalle sovittuna ajankohtana. Isompien putkien kanssa asiakas saattaa joutua järjestämään kyydistä noston, mutta pienemmät nostetaan autonosturilla vaikkapa etukäteen merkittyyn paikkaan. Nostoa helpottamaan voidaan tehtaalla laittaa mukaan nostovöitä tai kiinnittää putkeen valmiiksi nostokorvat.

Sinkityt RUMTEC-rummut ja sillat

Sinkitystä teräsnauhasta valmistetut putket ovat kustannustehokas ratkaisu rumpuputkien, sadevesilinjastojen ja putkisiltojen tekemiseen. Käyttöikävaatimusten täyttämiseksi tuotteet voidaan lisäsuojata epoksimaaleilla kohteen ja olosuhteiden vaatimusten mukaisiksi.

Kierresaumattu ja madallettu teräsputki RPA

Kierresaumatun ja madalletun teräsputken käyttökohteita ovat mm rata- ja tierakenteet sekä alikulut ja ne soveltuvat hyvin myös vesistöputkiksi ja korjausrakenteeksi. Madallus tehdään tähän tarkoitukseen valmistetulla levittäjäkoneella, joka rakennetta rikkomatta muokkaa pyöreän putken madalletuksi.
Madalletun putken pituus määräytyy rakentamispaikan vaatimusten tai kuljetuksen mukaan; profiilityyppi SR 210×50(C5).

Asiantuntija-apua tarjolla

Asiantuntijamyyjämme kiertävät Suomea taukoamatta. Paikan päällä kohteessa pystytään yleensä aika nopeasti toteamaan soveltuuko kierresaumarakenne vaikkapa yksityistien sillaksi. Putkisiltojen ollessa kyseessä tarvitaan esim. valtionavustuksia varten siltasuunnitelma, jonka tekee siltasuunnittelija. Tällaisen löytämisessä myyjämme voivat myöskin auttaa.

 

 

 

 

 

Tutustu myös suodatinkankaisiimme!

KAIKKI TUOTTEET