Lujitekangas

Lujitekankaat ovat tyypillisesti kudottuja polypropeenista tai polyesterista valmistettuja suuren lujuuden omaavia kankaita. Niitä käytetään maarakenteen lujuusominaisuuksien parantamiseen esimerkiksi pehmeikköalueilla. Lujitekankaat ottavat vastaan maahan muodostuvia jännityksiä siirtäen ja tasaten niitä laajemmalle alueelle. Lujitekankaiden käyttö on helppoa ja niillä saavutetaan sekä teknistä että taloudellista kokonaishyötyä.

Lujitekankaan käyttökohteita

  • Kantavuuden parantaminen pehmeiköllä (tie/kenttärakenteet)
  • Maapohjan lujittaminen
  • Paalutusten yläpuoliset perustukset (LTP-laatat)
  • Lujitemaatukimuurit

Lujitekangastoimittajat

Teemme yhteistyötä eri lujitekangastoimittajien kanssa. Tele Textiles valmistaa lujitekankaita TeleVev-tuotenimellä, Bonar valmistaa tuotenimellä Bontec. Lujuusluokat ovat 50 kN/m aina 800 kN/m saakka.

Lujitekankaiden toimitus

Toimitamme lujitekankaat varastostamme Vimpelistä tai tehdaskuljetuksena suoraan työmaille riippuen halutun lujitenkankaan tyypistä. TeleVev lujitekankaiden toimitusleveydet ovat pääsääntöisesti 5,3 m ja Bontec lujitekankaiden toimitusleveydet ovat noin 4,5 m.

Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä parhaan ratkaisun kuhunkin hankkeeseen ja avustamme sekä suunnittelussa että mitoituksessa.

Tutustu myös suodatinkankaisiimme!

KAIKKI TUOTTEET