Rummun korjausrakenne

Sujutusputki – uusi tierumpu vanhan sisään tietä rikkomatta

Rumtec-sujutusputken avulla korjataan ikääntynyt tai vaurioitunut tierumpu tai silta, materiaalista ja muodosta riippumatta.

Sujutusputken ylivoimainen etu on siinä, että koko korjausprojekti voidaan toteuttaa varsinaista tietä tai sillä tapahtuvaa liikennettä häiritsemättä. Uuden ja vanhan putken väli yleensä betonoidaan.

Sujutusputkena voidaan käyttää kaikkia Rumtecin tierumpuja. Mitoituksessa on otettava huomioon, että aukon virtausvaatimukset täyttyvät. Aukon koon määrittää kohteen suunnittelija.

Jatkosputket – kaikkiin putkityyppeihin

Jatkosputken ideana on, että käytetään Rumtecin vakioputkea, johon liitetään vanhaan putkeen sopiva liitososa. Olemassaolevaa rakennetta ei tarvitse purkaa eikä liitostyö häiritse liikennettä. Näin voidaan helposti rakentaa kevytväylä olemassaolevan tien viereen tai leventää esimerkiksi liikennealuetta.

Perustustyöt ovat samanlaiset kuin tavallisellakin rumpuputkella. Riittävän liitospituuden ansiosta liitoskohta on tukeva. Liitos ei aukea, vaikka pohja jatkosputken alla painuisikin. Myös välikaivojen tekeminen on mahdollista. Jatkoksen pituus ja viisteet ovat vapaasti valittavissa.

Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme valitsemaan oikean tuotteen kuhunkin kohteeseen.

Tutustu myös suodatinkankaisiimme!

 

 

 

KAIKKI TUOTTEET