Hulevesitunnelit

StormTech® hulevesitunnelit ovat hulevesien käsittelyyn tarkoitettu imeytys-/viivytysjärjestelmä. Järjestelmä koostuu hulevesitunneleista, kiintoaineen erotteluyksiköstä, ympäröivästä sepelitäytöstä ja kokonaisuutta ympäröivästä suodatinkankaasta.

Kaarevan muodon ansiosta tunnelit kestävät suuria kuormia, joten ne soveltuvat hyvin liikennöityjen alueiden alle. StormTech® hulevesitunnelit on valmistettu ruiskuvaletusta polypropeenista.

Käyttökohteet

Hulevesitunneleita voidaan asentaa lähes minne vain, mutta ei kuitenkaan rakennusten tai muiden kiinteiden rakennelmien alle. Liikennöidyt alueet kuten kulkuväylät ja pysäköintialueet ym. ovat hyviä hulevesien hallintaan. Kaikenlaiset aukiot, torit ja puistot sekä urheilu- ja golfkentät sopivat tunneleiden asennuspaikoiksi.

Helppo ja nopea asentaa

Asentaminen on hyvin yksinkertaista, tunnelia ei voi asentaa väärinpäin. Lisäksi tunnelielementti sallii pienet epätasaisuudet sorapedillä.

Alhaiset kuljetuskustannukset ja pieni varastointitilan tarve

Hulevesitunnelielementit tarvitsevat vain 20 % kasettijärjestelmän elementtien vaatimasta varastointitilasta. Yhdellä lavalla saadaan kuljetettua jopa 45 m3 tarvitsema määrä tunneleita.

Edullisuus

Tunnelirakenne on kokonaisedullinen ratkaisu verrattuna esimerkiksi kasettijärjestelmään. Etenkin asentamisen nopeus vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Pienimpiä tunneleita käytettäessä rakenne saadaan matalaksi ja näin säästytään syviltä kaivannoilta.

Pitkäikäisyys

Hulevesitunnelit ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä rakenteita.

Puhdistusyksikkö (Isolator Row)

Toimitettavaan järjestelmään kuuluu oleellisena osana Isolator Row- puhdistusyksikkö. Tehtyjen tutkimusten mukaan huollettavan puhdistusyksikön avulla saadaan tulevan huleveden kiintoaineesta poistettua noin 80 % ja näin järjestelmä pysyy pitkään toimintakykyisenä.

Hulevesitunneleiden mitoitusohjelma

Lataa StormTech® hulevesitunnelit esitteemme ja kysy lisätietoja.

KAIKKI TUOTTEET