Holvisilta KASI

Holvisilta KASI on betonianturoilla ja teräskaarilla yhdistetty, tilaa tehokkaasti hyödyntävä kevyen liikenteen alikulku. Betonianturat ovat kahden tai kolmen metrin pituisia, asennusvalmiita elementtejä. Sillan päihin voidaan asentaa joko suorat tai vinot siipimuurit. Muista päätyratkaisuista löydät tietoa Holvisilta -esitteistämme.

Holvisilta on elementtirakenteinen, jolloin sen asennus on nopeaa ja kustannustehokasta. Kaariosa valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä kierresaumaamalla aina 4,6 metrin jänneväliin asti.  Suuremmat jännevälit toteutetaan RUMCOR- monilevyrakenteella. Kaariosat voidaan varustaa tehtaalla LED -valaisimilla ja maalata haluttuun värisävyyn. Betoniosa on saatavilla myös pesubetonilla, eri värivaihtoehdoilla tai erikoiskuvioinneilla.

Holvisilta KASI-BOX

KASI-BOX -rakenne poikkeaa Holvisilta KASI rakenteesta ainoastaan teräsholvin BOX- muodosta. Varustus  voidaan toteuttaa samalla tavalla Holvisilta KASIn kanssa.

BOX-muoto mahdollistaa matalan kokonaisrakenteen ja tuo kokonaisrakenteelle avaran,  kulkutilaa hyvin hyödyntävän ratkaisun ja tarvittava aukkovaatimus saavutetaan tehokkaasti.

Tutustu myös suodatinkankaisiimme!

KAIKKI TUOTTEET