KAIKKI UUTISET

Tanskan markkinat hillityssä kasvussa

Oy ViaCon Ab perusti tytäryhtiön Tanskan Aalborgiin viime tammikuussa. Päätuotteet ovat ViaCon-konsernin valmistamat putki- ja siltatuotteet sekä geosynteetit.

”Tanskassa on tällä hetkellä käynnistymässä runsaasti kiinnostavia infra-alan hankkeita, joissa aiomme olla mukana”, sanoo ViaCon A/S:n  myyntijohtaja Rene Veggerby.

Rene Veggerby on työskennellyt ViaConin palveluksessa yli 20 vuotta, joten hän tuntee hyvin henkilöstön, tuotevalikoiman sekä yrityskulttuurin.

”Olen viihtynyt erittäin hyvin”, hän sanoo. ”Motivoivinta itselleni on ollut se, että olen vastannut Tanskan markkinoista itsenäisesti ja voinut näin seurata markkinoiden muutoksia hyvin läheltä”, hän jatkaa.

”Antoisaa on ollut myös perehtyminen koko liiketoimintaprosessiin aina tuotesuunnittelusta logistiikkaan ja laskutukseen saakka”, arvioi Veggerby.

Lähivuosien näkymät ovat myönteiset.

”Tärkeintä on keskittyä omiin tuotteisiimme”, Veggerby korostaa. ”Niillä on kilpailukykyä; ja ne tunnetaan hyvin markkinoilla. Tähän asti myydyimmät tuotteet ovat olleet MP200-, HelCor- ja TrenchCoat –putket”, hän jatkaa.

Infra-alan  kasvua Veggerby arvioi maltilliseksi. Tanskan Tielaitos uusii parhaillaan  tierakentamiseen liittyvää  ohjeistusta.

”Olen optimisti”, Veggerby toteaa. ”Uskon, että uudistuksen ansiosta meillä on nykyistä paremmat mahdollisuudet tarjota tuotteitamme monipuolisiin infrahankkeisiin eri puolilla Tanskaa.”