KAIKKI UUTISET

Muutoksia ViaConin johdossa

Oy ViaCon Ab:n johdossa tapahtuu muutoksia syyskuussa. Pyry Piispanen siirtyy Business Unit GeoTechnical -liiketoimintayksikön johtajaksi 1.9.2022 alkaen. Hänen kokonaisvastuullaan on jatkossa geopuolen liiketoiminnan tulosvastuu ja strateginen kehittäminen. Pyry omaa laaja-alaisen geoteknisen kokemuksen ja on toiminut aiemmin ViaConissa teknisen myyntipäällikön roolissa ja sitä ennen entisen tytäryhtiömme Solconin vetäjänä.

Yhtiössä vuodesta 2007 asti toiminut Saara Kaikkonen on irtisanoutunut ja luopuu kyseisen liiketoimintayksikön johtajuudesta syyskuusta alkaen. Saara jatkaa edelleen toimitusjohtajana lokakuun loppuun asti, jonka jälkeen hänen työsuhteensa ViaConilla päättyy. Saara on 15 vuoden ajan ollut vaikuttavalla tavalla kehittämässä yrityksen myyntiä ja kannattavuutta ja viimeisen 2 vuoden ajan omannut kokonaisvastuun yrityksen toiminnasta.  Saara tunnetaan alalla hänen aktiivisesta roolistaan alan kehittämisessä, korkeasta asiantuntemuksestaan ja peräänantamattomasta asenteestaan vastata asiakkaan tarpeisiin. 

Kiitämme Saaraa hänen omistautuneisuudestaan ja panoksestaan ViaConin kehittämisessä ja samalla toivotamme hänelle menestystä uusiin haasteisiin. Samalla onnittelemme Pyryä uuden tehtävän ja vastuun johdosta. Olemme vakuuttuneita, että Pyry edelleen jatkaa Saaran erinomaista työtä, jatkaen yrityksen dynaamista kehittämistä ja vastaten alan muutoksiin sekä asiakkaidemme tarpeisiin. 

Harri Sara

Vice President Business Unit GeoTechnical – ViaCon Group